Funvertising

play. work. play. again

Un fost detectiv si o skater girl in echipa Funvertising

Posted on 22 Oct 2013 in echipa | 0 comments

De luni avem doua noi capete rotunde, inca sunt bezmetice dar le place beat-ul asa ca o sa vi le prezint fara sa le desconspir prea mult.

2222_400x710.shkl

Sabina a venit putin mai devreme, dar i-a luat ceva timp pana sa inceapa sa vorbeasca. Stiti cum e cu geniile, dureaza mai mult, dar si cand incep….

Ii plac puzzle-urile si investigatiile. Intr-o viata anterioara a fost, cu siguranta, detectiv. Iubeste calatoriile si multiculturalismul si crede ca aceste doua elemente sunt responsabile de libertatea mare de gandire, de aceea planuieste o calatorie in jurul lumii. (asap!)

Despre Andreea sau mai bine zis Popeasca (o gasiti la popescu [at] funverting.ro ) putem spune ca frecventeaza Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii de vreo 3 ani, iar acum urmeaza sa se ia la tranta cu licenta. Ne-a spus ca deseori o putem intalni la diverse evenimente prin oras, dar si ca-i place sa se plimbe pe 4 roti. Va gandeati ca este fana inraita a cailor putere? Ei bine, nu, cele 4 roti ale skateboard-ului abia luat in primire urmeaza sa reprezinte un mijloc de transport veritabil. Cel putin pana la prima ninsoare. Momentan, o puteti gasi cam 5 zile pe saptamana in departamentul nostru de CS alaturi de celalalte colege, dar si de cafeaua nelipsita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>