Funvertising

play. work. play. again

Mandru ca sunt saptesoptist

Posted on 19 Nov 2012 in 10 ani | 0 comments

planeSunt un saptesoptist. Stiu ca asta nu inseamna nimic. Deocamdata. Dar daca “decreteii” au un grup al lor fara vreun merit, daca “generatia Cernobal” este o realitate, din pacate, daca “m-am nascut in ’90, primul dupa Revolutie” poate sa te defineasca, sunt dispus sa incerc sa va conving ca si noi, cei nascuti in 1978 meritam un loc al nostru mai special. Si modalitatea cea mai usoara care imi vine in cap este sa incerc sa va impresionez, sa va arat ca am avut niste idei care ar fi putut schimba lumea. Si poate alti saptesoptisti vor vedea aceste randuri si vor vrea si ei sa va impartaseasca si sa va uimeasca cu ideile lor.

Deci, cand eram mic, pe la 10 ani, vroiam sa ma fac pilot. Nimic spectaculos pana aici, stiu. Dar abia acum vine surpriza…sunteti pregatiti?..stati jos ca sa nu cadeti? Gandisem o metoda prin care sa poti evita marea majoritate a dezastrelor aviatice!!!! De fapt, e o idee atat de simpla incat nu stiu de ce nu s-a mai gandit nimeni la ea sau de ce nu a pus-o nimeni in aplicare.

Asadar,  ca pilot, ma gandeam ca daca vreodata as avea vreo problema grava cu avionul, m-as duce pe un camp deschis, as reduce viteza avionului pana la 40km/h, as deschide usa si i-as arunca pe toti din avion. Stati, nu radeti inca: sansele ca cineva care sare dintr-un vehicul in miscare la 40km/h dar cade in tarana sa supravietuiasca sunt mari, nu-i asa? Deci, ma gandeam ca ideea mea e fara gres.

Da, stiu ca nu am luat in considerare ca probabil nu ar putea sa zboare la 40km/h. Si nici ca probabil nu exista nicaieri in lumea asta un camp sufficient de lung incat sa nu se termine pana cand toata lumea nu ar fi sarit. Am un singur cuvant pentru voi scepticii: DE-TA-LII!!!! Pentru un pusti de 10 ani mi se pare o idee brilianta.

O sa ma intrebati daca aceasta idee, geniala repet, mi-a definit evolutia ulterioara. Habar n-am. Azi lucrez in publicitate. Asa ca sa-mi spuneti voi.

Alex Zamfir

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>