Funvertising

play. work. play. again

Funvertising cauta 2 capete rotunde pentru un internship de 3 luni la CS.

Posted on 24 Sep 2013 in echipa | 2 comments

Ce oferim noi?

Pe scurt: munca si distractie. Vino pe la noi daca vrei sa te convingi ca este posibil.

PATRAT FACEBOOK-04

Ce vrem de la tine?

Sa te ocupi de organizarea proiectelor clientilor, de scrierea brief-ului impreuna cu Account Manager-ul, de intocmirea statusului proiectelor si de multe alte lucruri care intra in atributiile unui crescator, ingrijitor de brand.

Vrem sa fii vesel, responsabil si sa ai multa dorinta de invatare.

Ne-ar placea sa ne spui bancuri, sa povestim impreuna dimineata la cafea, sa canti la un instrument sau sa stii sa joci fusbal.

Ce mai trebuie sa stii?

Ca internship-ul este platit. Si ca dupa cele 3 luni, daca esti funvertising enough, o sa fii membru permanent in echipa Funvertising si devii crescator ingrijitor de brand (in traducere libera – account executive).

Have fun & apply at fun [at] funvertising.ro

2 comments

  1. Oana Minzat / September 25th, 2013 10:17

    Buna ziua ! Suna foarte bine ce citesc aici… mai ales partea cu cafeaua de dimineata ! Si doresc sa aplic pentru un internship distractiv !

    Reply

  2. Dragos Costinescu / September 25th, 2013 13:30

    Buna ziua ! Bancuri stiu, munca-mi place si cafeaua de dimineata e cea mai buna alaturi de o companie placuta. Mi-ar face placere sa lucrez in echipa voastra !

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>