Funvertising

play. work. play. again

Tu ce crezi ca se va intampla anul viitor in Romania?

Posted on 05 Nov 2014 in EVENTS | 0 comments

Eu cred ca exista extraterestri. Nu cred ca vor veni in Romania sau altundeva pe Pamant nici in 2015. Cred ca sunt mai inteligenti decat noi, nu cred ca sunt disproportionati, verzi si cu ochii cat cartofii dulci si nu cred ca sunt pusi pe genocid asa cum s-au obisnuit americanii sa-i tot ecranizeze.
3D-Abstract-Funny-Alien-HD-Desktop-1024x768
Invitatii prezenti la Conferinta Anului Viitor, editia a II-a, oameni frumosi, interesanti si inteligenti cred multe si foarte diferite lucruri despre Romania lui 2015.
Cred ca:
oamenii vor continua sa se casatoreasca si sa divorteze
numarul de biciclete, cumparate sau furate, va creste
codul fiscal se va schimba de cel putin trei ori
telefonul mobil va deveni stapanul vietilor noastre
jurnalismul de tip copy / paste va disparea usor
foarte multi medici vor continua sa plece din tara
elevii romani se vor remarca in continuare la competitii internationale
suprafetele impadurite se vor imputina
fotografii optimisti vor continua sa surprinda Romania prin lentile clare si frumoase
vor aparea carti impermeabile, pe care le putem citi sub dus
femeile proaspat casatorite vor renunta la dieta, sport si epilat si se vor ingrasa si deveni de nerecunoscut decat dupa verigheta si placa dentara
oamenii se vor bucura in continuare de dans, dans, dans
vor exista mai putine scoli decat biserici
parintii se vor juca mai mult cu copiii lor
Romania este o tara imprevizibila. Casnicia este imprevizibila. Viata in general este imprevizibila, neluand in calcul venirea extraterestrilor pe Pamant. Mulandu-se pe aceste adevaruri pure, prezicerile speakerilor prezenti la Conferinta Anului Viitor sunt si gri si roz, neiubitorii de gri nefiind neaparat iubitori de roz. Doamne-ajuta! Interesant si foarte frumos e insa ca, indiferent de prezicerile si sperantele pentru 2015, Conferinta Anului Viitor este si ramane o conferinta relaxata despre lucruri serioase.
Tu, care esti sotie, student, somer, inginer, pubicitar sau orice altceva, tu care traiesti in Romania dar care-ai vrea mai mult sa pleci decat sa mai ramai in tara asta imprevizibila, tu care ai sperante si asteptari, tu ce crezi ca se va intampla anul viitor in Romania? Relaxeaza-te si apoi raspunde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>