Funvertising

play. work. play. again

Tu cata singuratate ai putea indura?

Posted on 22 Jul 2009 in Uncategorized | 0 comments

Test de imaginatie: am convingerea ca macaaar o data in viata cu totii am fost cuprinsi de un profund sentiment de singuratate. Din diferite motive (derizorii sau nu!) Ne-au cuprins atunci toate angoasele, asa-i? De la depresie, neputinta pana la disperare. Partea buna e ca la noi nu a durat mult…avem prieteni si rude, activitati si cunostinte care ne-au scos din starea aia.
Acum hai sa ne imaginam viata unui batran care de peste 20 de ani traieste zilnic acele sentimente! :|
“Batranete frumoasa” este prima campanie sociala, derulata la nivel national, care vine in sprijinul acestor batrani. “Tu cata singuratate ai putea indura?” este o intrebare pe care noi nu ne-o punem pentru ca nu avem de ce, dar este o realitate cu care se confrunta atatia si care a stat la baza dezvoltarii campaniei.

Iata rezultatul:

Felicitari maestrului Constantin Dinulescu care a dat viata personajului principal din spot! Este un artist de o expresivitate rar intalnita care a reusit sa scoata in evidenta condita multor batrani din Romania.

DONEAZA si tu doi euro la 874!

Cum a fost backstage? voila:

metrou1

metrou2

metrou3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>