Funvertising

play. work. play. again

Telefonul

Posted on 06 Feb 2013 in de prin lume adunate | 0 comments

telephoneSincer, habar nu am daca team building-urile ajuta business-ul. Pentru ca intotdeauna, dar intotdeauna, iti amintesti de acele “evadari”  in care te-ai distrat de minune, nu de cele in care ai invatat ceva. Asa ca reformulez: nu stiu daca ajuta business-ul, dar cred ca sunt absolut necesare.

Hai sa va povestesc cea mai misto amintire de-a mea dintr-un TB. Se intampla prin 2008 cand, impreuna cu Dan si Liviu am stabilit ca, ok, mergem sa ne distram, dar hai sa imbinam si utilul cu placutul. Asa ca l-am invitat pe Bogdan Naumovici sa ne tina un training si in acelasi timp, am zis ca intr-una dintre dupa amieze facem o intalnire interna in care comunicam business next steps.

Buun, am ajuns la munte, a inceput distractia, sambata dimineata ne-a tinut Bogdan trainingul, totul frumos. La un moment dat, in timpul “orelor libere”, m-am dus sa ma joc un tenis de picior si l-am rugat pe Bogdan sa imi pazeasca telefonul….mare greseala…mare. :)

Dupa amiaza am intrat in intalnire cu toata lumea si foarte seriosi am inceput sa povestim (Liviu, Dan si cu mine) ce ne dorim in continuare din punct de vedere business. La un moment dat, chiar in toiul discutiei, intr-o liniste deplina incepe sa se auda o manea. Cea mai groaznica si mai scarboasa manea pe care vi-o puteti inchipui. Partea mai nasoala era ca venea din buzunarul meu. Mai exact, de pe telefonul meu, pe care bineinteles ca il dadusem pe silent. Si atunci mi-am dat seama de greseala facuta: in timpul cat a stat la el telefonul, Bogdan a pus maneaua pe toate profilurile mele…asa ca doar daca mi-as fi inchis telefonul, aveam sansa sa scap de aceasta rusine.

A fost un moment fun pana la urma… jenant, pentru mine, dar fun… va dati seama cat de fun este pentru Bogdan cand il povesteste. :) Si, din punctul meu de vedere, este genul de intamplare care iti face un team building misto.

Alex Zamfir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>