Funvertising

play. work. play. again

Studio interactiv

Posted on 04 Jan 2013 in de prin lume adunate | 0 comments

Secolul 21 … un numar ce sugereaza o evolutie de necrezut de la descoperirea focului pana la realitatea ce o traim in fiecare zi. Inca de acum 20 de ani, Hollywood-ul producea filme despre un viitor in care robotii si calculatoarele domina omul, imagine ce nu e prea departe de adevar astazi.
Nu suntem dominati, dar intr-o oarecare masura suntem dependenti de tehnologie. Cu atatea gadget-uri ne-am simplificat viata, dandu-ne seama ca tot complicata este.
Facem totul cu ajutorul unui calculator si a Miracolului numit Internet. Trebuie sa vedem o locatie, o avem pe internet prin intermediul unui tur virtual; vrem sa pastram un moment special il surprindem cu camera de fotografiat; vrem sa ne promovam afacerea, o facem online; dam forma imaginatiei cu ajutorul unei randari; cumparam online prin atenta selectionare a unor modele 3D.
Toate aceste lucruri au devenit accesibile publicului din nevoia de a ne usura si mai mult viata. Prin serviciile oferite de compania 360design aceste lucruri sunt posibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>