Funvertising

play. work. play. again

Facem bine?

Posted on 28 Nov 2012 in Implicare sociala | 0 comments

scrisori catre mos craciunDragilor, probabil ca majoritatea dintre voi si-a planuit deja cum si ce sa faca in preajma Craciunului pentru a ajuta niste oameni mai putin norocosi. Pentru cei care nu aveau nimic in plan pana acum, vreau sa va povestesc despre un proiect la care participa si AdVenture si pe care, poate, veti dori sa il faceti si voi.

Bun, in anul 2010, partenerii nostri de la Portico (ONG) au lansat un proiect numit “Scrisori pt Mos Craciun”. Pe scurt: copiii din diferite centre de plasament din Bucuresti i-au scris o scrisoare lui Mos Craciun cu ce isi dorea fiecare sa primeasca. A avut loc un spectacol si, cu ajutorul unor companii, acesti copii au primit exact ce si-au dorit. Din varii motive, proiectul nu a mai putut fi reluat. De aceea noi vrem sa venim anul acesta cu o varianta simplificata pentru companiile care ar fi interesate sa participe.

Iata mecanismul: oricine doreste sa se implice, ne anunta pentru cati copii doreste sa cumpere cadouri (din motive de logistica pot fi minim 10 si maxim 20). Pentru o buna desfasurare, va rog sa ne anuntati pana pe 5 decembrie. (mail to: andreea.burlacu@ad-venture.ro) Oamenii de la Portico vor centraliza listele si pana pe 15 decembrie va vor trimite scrisorile copiilor. Voi va trebui sa incercati sa cumparati cat mai aproape de ce isi doresc copiii, dar in val de max. 300 ron/copil. Adica, daca cineva isi doreste un playstation nu va primi asa ceva :) )) ci eventual un alt joc asemanator.

In datele de 19, 20 sau 21 decembrie (voi alegeti data si ora) copiii pentru care ati cumparat voi cadouri vor veni la voi la sediu sa va colinde si voi le veti oferi cadourile.

Ca exemplu: daca alegeti sa cumparati cadouri pt 12 copii, asta inseamna ca firma voastra va trebui sa stranga max 3,600 ron si va avea la dispozitie cam 5 zile sa si cumpere cadourile respective.

Portico se va ocupa de toata partea de logistica: sa stranga scrisorile copiilor, sa le trimita la voi, sa aduca copiii la voi sa va colinde si bineinteles sa ii si duca inapoi :) )).

Ok, ca sa deschidem lista, AdVenture va cumpara cadouri pentru 20 copii. Daca esti si tu interesat, iti multumesc frumos. Daca nu, iti multumesc frumos pentru ca ti-ai pierdut timpul citind acest articol. Indiferent ce decizi, o sa mai am doar rugamintea sa dai linkul acestui articol mai departe catre oricine crezi ca ar putea fi interesat de  proiect.

Va multumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>