Funvertising

play. work. play. again

Creative Friday

Posted on 08 Feb 2010 in Uncategorized | 0 comments

In fiecare vineri dupa-amiaza, pe rand, fiecare departament propune sau prezinta o tema. Anul trecut s-a prezentat cate ceva din munca fiecaruia (vorbim de departament ca entitate).
A prezentat Creatia, apoi Copywriter-ii, apoi Client Service, apoi iar Creatia, etc…
Anul acesta s-a schimbat cumva tematica… nu se mai prezinta pe intelesul tuturor activitati din departament ci… altceva. :-)

Propunerea mea pentru Creative Friday: fiecare om din AdVenture ar trebui sa faca una/doua poze pe zi timp de o saptamana.
Daca te apuci de luni, pana vineri ai avea 10 poze (sau mai multe, daca ai chef).
So, cand vineri va veni ora 15, se vor fi strans macar 200 de fotografii…

Ma gandesc mai demult la asta (nu neaparat aplicat la AdVenture)… proiectul amplu il intitulasem “Viata ta in poze” si implica o poza la fiecare 2-3 ore, nu conta unde te afli, timp de una-doua saptamani… dar nu cred ca avem timp sa vedem atatea poze. :-)
Proiectul mi se pare interesant si daca ma gandesc la ce mi-a spus Cristi Enachescu despre prietenul lui: mergand impreuna sa faca fotografii, Enachescu poza numai “bube, mucegaiuri si noroi” si prietenul lui poza numai lucruri “optimiste”.

Ce spuneti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>