Funvertising

play. work. play. again

Cea mai cea carte din lume

Posted on 04 Jul 2013 in Uncategorized | 0 comments

Nu pot sa fac top 3 carti care mi-au placut cel mai mult. Am incercat. Am scris si am sters. Iar am scris, iar am sters. Am mereu senzatia ca nu le aleg pe cele mai bune.

Dar pot sa scriu despre cartea cu cel mai frumos nume din lume – “Ghici cat de mult te iubesc” de Sam McBratney. Am asezat-o pe un raft in asa fel incat sa-i vad mereu coperta. E o carte pentru copii cu o poveste perfecta pentru oameni mari. Ghici!

Si da, mi-e usor sa scriu despre cartea cu cele mai frumoase versuri din lume – “Necuvintele” de Nichita Stanescu. Imi place s-o deschid la intamplare si sa citesc versurile de la mijlocul paginii. Acum sunt astea: “si cand sfarseam cuvintele, inventam altele. Si cand se-nsera cerul, inventam ceruri albastre”.

Mai e si cartea cu cea mai frumoasa poveste de iubire din lume – “Adam si Eva” de Liviu Rebreanu. Sper ca intr-o viata viitoare sa traiesc pe o insula mica din Grecia.

Daniela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>