Funvertising

play. work. play. again

Calatoriile

Posted on 26 Oct 2012 in pasiuni/hobby-uri | 0 comments

calatoriiFiecare dintre noi simte nevoia de a fi diferit, de a gasi acel ceva special care ne defineste. Pasiunile se nasc din trasaturile unice ale fiecaruia, iar atunci cand se regasesc sub aceeasi forma sau in alta si intre pasiunile cunoscutilor, ne fac sa ne apropiem mai repede.

Pasiunea mea pentru calatorii este una destul de comuna si poate se regaseste pe lista de pasiuni a multora, insa cred ca are o particularitate ce o face speciala. In fiecare din orasele vizitate imi place sa ma plimb pana gasesc un loc deosebit. Ma incapatanez sa descopar acel loc special, in care mi-as petrece cu placere o dupa-amiaza imaginandu-mi ca as lucra si locui in orasul respectiv. Este vorba de acea priveliste, pub, loc pe bordura perfect ce te-ar face sa te simti ca acasa sau in care te-ai “refugia” dupa o zi grea. O alta caracteristica importanta a acestui loc este sa nu se gaseasca pe lista de atractii turistice intr-un ghid al orasului, facandu-l astfel mai putin cunoscut si aglomerat/vizitat.

Desi poate este o pasiune costisitoare, uneori prefer sa investesc intr-o excursie si sa raman cu amintiri placute si fotografii frumoase ( o alta pasiune pentru alta data) in locul unor lucruri materiale, ce te bucura pe moment.

Alexandra Iazageanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>