Funvertising

play. work. play. again

Aventuri de weekend

Posted on 07 May 2012 in Uncategorized | 0 comments

bicycleFiecare membru al echipei ramane aventurier si in weekend, nu doar in agentie. Urmatorul la vobitor: Leo

“Dupa o sambata de cumparaturi de-ale casei (gurii), am zis ca trebuie o duminica de activitate. Asa ca cateva telefoane si dupa ceva research pe net, am spus ca mergem la Comana, undeva pe la 38km de Bucuresti, in Giurgiu. O singura problema – sase oameni, o masina. Nu-i nimic, a spus prietena mea, mergem cu bicicletele.

Ca o mentiune, prietena mea a stat vreo 10 ani in Sibiu, iar drumetiile cu bicicletele si le facea prin prejur (dealuri la greu); eu sunt din Bucuresti, iar drumetiile mele s-au facut prin traficul de aici.

Bun! Ne-am stabilit traseul, am luat scule pentru bite, ceva apa si ne-am pus pe drum. La 13:20 am dat prima pedala. Lejer, cu eventuale sprinturi prin trafic si sauna la semafoare, intre caldura masinilor si soarele de deasupra.

Pe la 14:30 ieseam din Berceni (cartier) si ne indreptam spre Berceni (sat). Ne-am oprit un pic si am ramas cumva mai sumar imbracati. Atat a trebuit! Mai toate masinile o claxonau pe prietena mea, iar in sate, puteai sa spui ca toti au pisici. Pisi, pisi! Si scutere, scutere peste tot, conduse de copii, care  erau cu capul intors si ranjeau mai ceva ca in dimineata de Craciun.

Dupa vreo trei ore, am ajuns in Colibasi. Stiam ca trebuie sa facem dreapta la un moment dat, sa trecem Argesul inspre Comana. Numai ca semne din parti. Prietenii cu masina ajunsesera deja acolo, unde era raiul grataragiilor si muzicii specifice.

Deja eram obosit, iar picioarele imi tremurau. Plini de praf, lesinati de caldura si oboseala, ne-am oprit la un magazinas si am facut planul de intoarcere pentru ca de inaintat nu mai puteam.

Insa la magazin am gasit ceva ce nu credeam ca o sa mai vedem vreodata. Ingetata copilariei noastre, inghetata baton de unt, inghetata Polar. Ce moment de racoare am avut.

Intoarcerea a fost mai inghesuita pentru ca s-a facut intr-o masina de transport de la firma prietenei. Bicicletele in spate, iar noi in fata, trei oameni pe doua locuri.

Dar inghetata a meritat!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>