Funvertising

play. work. play. again

Despre cadouri dorite

Posted on 15 Apr 2013 in Uncategorized | 0 comments

Am revenit!

De data asta cu povestea lui Mircea, colegul nostru, care a impartasit cu noi cum a facut el 5 desene cu personaje din Star Wars pentru a-si cumpara bicicleta mult dorita.

Despre cadouri dorite by Mircea

” Cand eram mic imi doream cadou orice care nu era de imbracat, de incaltat sau de mancat. Din pacate nu prea se intampla.
Apoi am crescut un pic si am rezolvat problema profitand de talentul meu la desen.
Faceam orice desene in schimbul unor jucarii, reviste Pif sau Rahan, ceasuri, creoane mecanice, adidasi si chiar biciclete.
Prima mea bicicleta a aparut prin clasa a VI-a. O tineam la un coleg in curte ca sa nu ma intrebe parintii de unde o aveam.Am facut pentru ea 5 desene pe coala mare de bloc  cu personaje din Star Wars si un desen mare pe un perete cu mascota de la Maiden.
Era o bicicleta Pegas clasic  tunata. La origine fusese rosie dar am vopsit-o in alb. Pe ghidon avea infasurat cablu de telefon pentru un grip mai bun.
Furca fata era de bicicleta mare, mult mai lunga. Portbagajul era taiat si modificat sa permita doua amortizoare de Mobra. Eu eram atat de slab incat
flexau foarte putin. Partea mecanica era de la o semicursiera ruseasca cu 3 viteze.  Roata din spate era mai groasa, luata de la un Pegas cu sa lunga si coarne.
Era cea mai cool bicicleta din cartier, ma umpleam de guma si bomboane doar imprumutand-o copiilor de la bloc.
Apoi am schimbat-o pe o motoreta Mobra care nu avea motor. Ma dadeam cu ea la vale pe niste dealuri si era genial :) Mai greu era cu urcatul pana in varful pantei. ”

Suntem multi in echipa Adventure asa ca mai avem multe povesti de spus! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>