Funvertising

play. work. play. again

Evoluția pasiunilor mele de la origini până în zilele noastre

Posted on 24 Oct 2012 in pasiuni/hobby-uri | 0 comments

dansPe când eram de-o șchioapă a apărut și prima pasiune, cea pe care eram prea mică să o spun în cuvinte, dar suficient de puternică să o sugerez mamei și anume STRUGURII și PÂINEA. Cam asta a mâncat mama când mă purta în pântece.

Când am mai crescut și începusem să merg la școală, făcusem o pasiune pentru DESENAT FRUNZE  și FLORI. Mai târziu pasiunea pentru desen s-a focusat pe HAINE, adică desenam cum mi-ar fi plăcut sa arate hainele mele. Tot când eram la școală a apărut și pasiunea pentru limbi străine, mai întâi a fost ENGLEZA și pe urma FRANCEZA, tot atunci am descoperit și ATLETISMUL.

Când am mai crescut și am scapat de stresul bacului, a apărut inevitabil pasiunea sau mai bine spus dependența de jocuri pe calculator. Am început cu inofensivul joc de strategie WARCRAFT și am continuat cu NEED FOR SPEED UNDERGROUND. Trebuie să precizez că abia mă dezlipea fratele meu de calculator, jucam zi și noapte… Pe urmă în timpul facultății, mai ales la începutul ei, am mai facut o pasiune pentru MUZICĂ și implicit DANS. Între timp m-am împrietenit și cu STATISTICA.

După licență, marea mea pasiune a devenit CĂLĂTORIA la munte și la mare, oriunde și în orice împrejurare.

Cu timpul am trecut la lucruri mai serioase cum ar fi CARȚI și FILME SF și am dezvoltat o pasiune încercând să înteleg lucruri, oameni sau filme ciudate.

Pasiunile în timp se mai schimbă, unele au ramas, pe altele nu le-am menționat, pe altele le-am uitat, dar cert e ca multe vor mai fi.

Simona Chiritoiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>